24fashiontrends

Trendy nehty 2019-2020: co je nověho v manikúře?

Hezky upravené a nalakované nehty by měly být součástí každé ženy. Krásná manikúra pomáhají vytvořit nádherný obraz pro každou příležitost.

Stejně jako se mění módní trendy v oblečení, objevují se i nové tendence v manikúře. Každý den jsou kolekce nápadů manikúry doplněny novými a nejzajímavějšími nehtovými vzory, které nám nabízejí návrháři nehtů.

Důležitou roli při tvorbě nehtového designu mají manikérské techniky a nehtové styly, které vám umožní „vytvořit“ správnou náladu na nehtech – slavnostní, hravou, zábavnou nebo romantickou.

A letošní trendy v manikúře nabízejí módní nové nápady pro nehty pro každý vkus – od neonových řešení po intenzivní manikúrní nápady pro novou sezónu.

Trendy manikúra může být moc rozmanitá, že bude možné najít volbu pro jakýkoli styl – od klasického po nejextravantnější.

Po prozkoumání mnoha z módních možností manikúry 2019-2020 jsme se rozhodli vám poskytnout nejlepší nehtové trendy v různých stylech. Bezpochyby se dozvíte o aktuálních trendech manikúry v dnešním článku, než provedete další návštěvu své manikérky.

Trendy nehtů jsou určeny tvarem nehtu, technikami vytváření módního designu a trendy design nehtů.

Techniky. Módní příklady nehtového designu

Pokud chcete překvapit novou originální manikúrou, věnujte pozornost módním trendům v nehtovém designu. Stejně aktuální jsou manikúry vytvoření v klasických technikách – francouzsky, ombre, design měsíce, populární „negativní prostor“, manikúra s otvory, geometrie, floristika, mramorová manikúra atd.

Malování na nehty 

Manikérské novinky jsou nemyslitelné bez malování, bez ohledu na styl designu nehtů – slavnostní nebo příležitostné. V prvním případě, mimochodem, na nehtech budou novinky z manikúry s květinami, větvičkami a krajkou. Laconism v módní manikúru dodá „geometrii“, abstrakci, originalitu – zvířecí tisk a účinek „přirozených textur“.

Trendy ve zdobení nehtů

Nedílnou součástí módní manikúry budou ozdoby na nehty. Lesk a eleganci na nehtu zajistí fólie rozřezaná na jemné kousky, aplikované různými způsoby. Dalšími náročnými nápady budou třpytky, krystaly, kamínky.

Přehled módní manikúry 2019-2020 budou jako vždy ohromující a okouzlující, což vám umožní přidávat čerstvé tóny s jasnými důrazy, jako je módní sezónní manikúra.

Design nehtů s obrázkem 2019-2020: co je módní kreslit na nehty v této sezóně?

Zvířecí vzory

Při analýze nových možností nehtových tisků pro sezónu 2019–2020 doporučujeme věnovat pozornost manikuře ve velmi neobvyklém designu. A budeme mluvit o zvířecích vzorech – leopardí skvrny, tisk zebry a další variace na toto téma. Důležitým detailem designu zvířecího potisku v módě bude použití různých barev, „negativní prostor“, matný povrch.

Geometrická manikúra

Rovné linie a geometrie na nehtech nikdy nepřestaly potěšit, což nám umožňuje používat odvážná řešení pro manikúru pro kancelář a práci, pro každý den a pro každou událost. Geometrická manikúra vypadá skvěle v designů nehtů s fólií s matným povrchem a doplňkem jako negativní prostor.

Nové nápady na manikúru: portréty

Není to poprvé, kdy se na nehtech setkáváme s třpytivými a barevnými obrazy, když se na nehtech objevují siluety, rty nebo oči. Taková manikúra může jen překvapit a přilákat pozornost, takže nehty s portréty budou skutečnými uměleckými díly.

Metalická manikúra

Třpytivý prášek na nehty se stane perfektní volbou pro večerní manikúru. Zrcadlové nehty vypadají skvěle jako důraz nebo kompletní manikúra. Kontrast matné a lesklé, nebo měkké a tmavé povrchové úpravy dodává módní manikuře vyrobené z nehtového prášku výraznost.

Manikúra nahá a béžová

Naprosto dokonalá neutrální barva, bude jedním z hlavních trendů v designu nehtů pro nadcházející sezónu. Tělová (nude) barva na nehtech je osvědčená klasika, vypadá stylově a luxusně na nehty různých tvarů a délek. Dokonale doplňují módní nahou manikúru perleťový prášek, proužky a brilantní výzdoba.

Módní minimalistická manikúra

Dokonalost módní manikúry 2019-2020 bude do značné míry určována jednoduchostí odstínů, technik a dekorativních prvků, které dokonale zapadají do minimalizmu na nehtech. Minimalistický styl lze implementovat do manikúry s geometrickými tvary, matným designem, floristikou a dalšími malými tisky.

Ombre manikúra

Kouzlo manikúry ombre umožnilo vytvořit nové typy nehtových designů pro každou chuť, pokaždé s překvapivě novými přístupy. Hlavním prvkem gradientu nehtů bude barevné schéma, které určí manikúru s přechodem. Abstraktní ombre na samostatném hřebíku nebo na všech hřebících, matné a lesklé, s kresbami nebo kamínky – to nejsou všechny možnosti, které si můžete sami vytvořit.

Nová francouzská manikúra

Věčné motivy klasické manikúry jsou tak originální, že budou soutěžit s jakoukoli technikou nehtového umění. Vyberte si francouzskou manikúru s kresbami, kamínky a ozdobou, květinovou interpretaci, matný povrch.

Manikúra s kamínky, korálky a třpytkami

Nové nápady na zdobení nehtů se odrážejí v módní večerní manikuře. Jedná se samozřejmě o manikúru se spoustou kamínků, krystalů a třpytů. Trendem bude použití lesklých nehtových prvků s matným povrchem, s mramorovými vzory, které vám umožní získat stylový moderní manikúry pro každou událost.

Vícebarevná manikúra

Při hledání jednoduchého, ale stylového designu věnujte pozornost novému trendu – různé barvy a odstíny na každém prstu nebo na některých prstech. Tato technika vypadá skvěle, pokud používáte klidnější odstíny gelu nebo módní odstíny a neutrální barvy. Vypadá zajímavě také manikúra s jiným fixačním gelem na obou rukou.

Jaká bude módní stylová manikúra sezóny: trendy manikúry 2019-2020, módní design nehtů, nápady na manikúru, trendy v barvách nehtů – foto

(Visited 99 times, 1 visits today)