24fashiontrends

Nejlepší sluneční brýle pro ženy 2020-2021

Módní brýle se staly doplňkem stylových outfitů všech krásných dám. A nezáleží na tom, jaký styl oblečení preferujete: sportovní, klasický nebo ležérní, vždy najdete perfektní sluneční brýle pro sezónu 2020-2021.

Každou sezónu designéři navrhují nové sluneční brýle, které umožní i těm nejnáročnějším zvolit si pár módních slunečních brýlí, které dodají obrázku velkou rozmanitost a kouzlo.

Módní sluneční brýle od roku 2020 do roku 2021 mají mnoho různých vyobrazení a tvarů: od miniaturních a sofistikovaných až po jedinečné sluneční brýle, stejně jako jedinečné květinové rámečky, krystaly a tisky.

Tyto sluneční brýle v sezóně 2020–2021 nenechají absolutně žádnou ženu lhostejnou, což vyvolává zájem a touhu stát se majitelem nejen páru, ale i několika párů moderních slunečních brýlí.

Módní sluneční brýle pro ženy nejsou jen velkolepým a elegantním doplňkem k outfitu, mají důležitou ochrannou funkci a chrání oči před slunečními paprsky.

Kvalita slunečních brýlí by proto měla být vynikající a pouze tento problém by se vás měl týkat při výběru modelu nebo jiných modelů slunečních brýlí.

Pravděpodobně víte, že pokud si vyberete pár nekvalitních slunečních brýlí bez řádných ochranných funkcí, způsobíte ještě více poškození očí. Koneckonců, barva čoček, i když jsou velmi tmavé, nemá nic společného s jejich schopností neochránit před škodlivým slunečním zářením.

Je důležité si uvědomit, že nejtmavší čočky nezaručují stoprocentní bezpečnou radiační ochranu. Stupeň přenosu čoček a jejich ochranné vlastnosti závisí na kategorii skla, která je uvedena na rámu.

Existují čtyři kategorie brýlí:
kategorie 1 – s nízkým ochranným faktorem, kategorie 4 – nejvyšší ochranný faktor. Navíc rozlišitelné polarizované čočky, ideální pro lesk pocházející z vody, horkého asfaltu nebo dokonce sněhu.

Důležitá je také barva čoček. Například pro řízení jsou vyžadovány žluté a hnědé čočky a pro horké tropické klima – zelené a modré čočky.

A není spravedlivé říkat, že sluneční brýle jsou exkluzivním doplňkem pro léto. Lze je nosit po celý rok a chránit tak své oči před slunečními paprsky.

Ale v létě jsme zvyklí si vybírat a obnovovat náš šatník se slunečními brýlemi – novinky od nejlepších módních domů a značek.

Aktuální trendy na sluneční brýle nám diktují, abychom si vybrali elegantní vzory z kovu, bio dřeva, průhledných plastových rámů, neobvyklých rámečků.

Tvary módních brýlí 2020-2021 jsou naprosto odlišné: oválné, kulaté, čtvercové, pilotky, kočičí oko, motýl, úzký, rámy s neobvyklými geometrických tvarů, atd

Pojďme se podívat na nejlepší vzory sluneční brýle 2020-2021, které si můžeme vybrat, aby vypadaly skvěle a stylově.

Představujeme módní sluneční brýle pro každý vkus a v různých stylech, které vám pomohou vybrat okouzlující brýle pro příští sezónu.

Jak si vybrat sluneční brýle 2020-2021 podle tvaru obličeje

Krásný vzhled se slunečními brýlemi bude vypadat skvěle, pokud budou vybrány správně, s přihlédnutím k vzhledu, rysům obličeje a stínu pleti.

Tak, kromě samotného tvaru brýlí, důležitou roli hraje barvy čoček a dekorativních prvků rámu, pokud jsou přítomny. Vyberte si módní sluneční brýle v barvě vašich vlasů a pokožky, a doplňte ovál obličeje..

Pojďme zjistit, které modely slunečních brýlí jsou vhodné pro tvar obličeje:

Brýle pro oválný obličej: Lidé s oválným obličejem budou nejméně obávat výběru dokonalých slunečních brýlí, protože si mohou dovolit prakticky všechny typy: počínaje oversize, úzkými a kulatými až po klasické tvary.

Kulatý tvar obličeje: Majitelé kulatého tvaru obličeje musí nosit sluneční brýle, které „vizuálně protáhnou“ obličej: čtvercové brýle a nadměrné velikosti, motýl a kočičí oko. Doporučujeme ne příliš tmavé brýle, ideální pro šedé a gradientní čočky.

Brýle k srdcovému obličeji: Kulaté a oválné sluneční brýle budou vypadat perfektně v neobvyklých barvách a vizuálně upraví ostré rysy obličeje. Odlehčené, jemné, tenké obroučky kulatých tvarů jsou správná volba.

Hranatý obličej: Dámy s tímto typem obličeje by měly hledat oválné a kulaté rámy, které jsou v souladu s obličejovým čtvercem. Nedoporučujeme čtvercové a obdélníkové brýle, které v tomto případě nebudou vhodné.

Se správným výběrem módních brýlí 2020–2021 máte zaručený okouzlující vzhled, a to jak jít do kanceláře, na pracovní schůzku a romantickou večeři, tak i na procházku nebo nakupování.

Kulaté brýle 2020-2021

Skutečným hitem příští sezóny budou módní sluneční brýle v kulatém tvaru, které lze představit v retro klasickém představení, jako je Harry Potter nebo Teashades, stejně jako brýle s vysokou velikostí v kulatém rámu.

Ty mají zajímavou rámovou výzdobu ve formě kamenů, další rukojeť a někdy i květinové rámečky, aplikace nebo sluneční brýle, které jsou  v kulatém rámu oversize 2020-2021.

Teashades modely s tmavě černými čočkami a tenkým kovovým rámem jsou v této sezoně velmi žádané.  Velké sluneční brýle mohou mít poloprůhledné čočky v odstínech modré, fialové nebo broskvové.

Sluneční brýle oversize 2020-2021

Velmi velké sluneční brýle nesluší nikomu a kdykoli, ale mohou vytvořit působivý vzhled speciálních akcí.

Design slunečních brýlí oversize 2020-2021 je k dispozici v následujících variantách: kulatý, čtvercový, motýl, neobvyklý geometrický rám a několik dalších vzorů.

Docela často jsou sluneční brýle oversize plné dekorativních prvků, jako jsou květiny, tisky, aplikace a různé dekorační prvky, které dodávají vzhledu luxusní a elegantní vzhled.

Brýle s průhlednými plastovými rámy

Průhledné čočky slunečních brýlí dodají obrázku světlý a originální vzhled. Šedé, béžové, modré, růžové a fialové rámečky budou vypadat nádherně v neformálním pohledu moderní ženy.

Dámy si mohou vybrat stylové rámečky z průhledného plastu kulatého nebo čtvercového tvaru, tvaru motýla a kočičího oka pro vytvoření vlastního unikátního a originálního stylu.

Stylové brýle s tenkým kovovým rámem

Módní sluneční brýle s kovovým rámem a čočkami různých barev. Najdete zde sluneční brýle modely 2020-2021 s kovovým rámem ve tvaru motýla, pilotky,  kulaté, kočičí oko.

Umožní vám vytvořit úžasně stylové a moderní sady. Pro extravagantnější oblečení vyberte velkolepé brýle se zrcadlem nebo barevné čočky.

Módní sluneční brýle designy 2020-2021: obrázky, trendy a novinky

(Visited 794 times, 1 visits today)